Bancuri cu Soacre

La circ un magician isi anunta numarul de iluzionism : – In urmatorul numar voi face sa dispara o femeie. Pentru aceasta, am nevoie de un volunar din public. Din randul doi se aude un glas: – Mergi dumneata, mama soacra !

Seara soţ şi soţie, vizionează un film de groază. Dintr-o dată apare pe ecran un monstru. Soţia: – Oh, mama ! Soţul: – Da, chiar seamana bine cu ea …

- De ce esti atat de fericit? – Soacra-mea in sfarsit s-a tratat de somnambulism. – Ai gasit vreun leac minune? – Nu, a cazut de pe acoperis.

Ion vede pe soacra sa mergand cu bicicleta:- Unde mergi mama draga?- La cimitir.- Si cine aduce inapoi bicicleta?

Un barbat suna la pompieri si zice speriat: -Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!! -Si care e problema? -Nu se deschide fereastra!!!

-      Doctore, chiar nu mai e nici o speranţă ? -      Nu, tinere, soacra dumitale se va înzdrăveni în mod sigur.

- Hai la o bere ! – De când s-a mutat soacra la mine, nu mai beau ! – De ce ? – N-am chef s-o văd în dublu exemplar  . . . ..

Vine ginerele acasa, isi scoate camasa, se intoarce cu spinarea la soacra-sa si spune: – Scuipa! – Ce ai, ti-e rau, cum sa-mi scuip eu ginerele?! – Am zis sa scuipi, scuipa! – Dar de ce?- Doctorul a spus ca reumatismul se trateaza cu unguent pe baza de venin de vipera……

O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba: – Ce cauti draga? – Stii unde-i cartea aia ‘Cum sa traim pana la 140 de ani’ ? – Da, tocmai am aruncat-o… – De ce ? – Incepuse ma-ta s-o citeasca !

Scrisoare catre postul de televiziune: – Va rog, terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!